Barion Pixel

                                                                                                       ....  

Cégünk több éves megalapítása óta megrendelő orientált, minőségi szolgáltatást nyújtó, családbarát vállalkozássá nőtte ki magát. Működésünk kezdete óta számos vevői igényt elégítettük ki, melyet a folyamatosan bővülő elégedett, visszatérő ügyfélkörünk is visszaigazol.
Évek alatt szerzett tapasztalatunk és szakértelmünk jóvoltából a megrendelők egyedi igényeit is figyelembe véve olyan termékkészletet alakítunk ki, amelyek ár-érték arányban kedvezőek számukra, és leszállításuk a megrendelést követő legrövidebb időn belül biztosított. Megrendelői igény esetén nyitottak vagyunk további költséghatékony megoldások kialakítására, hogy a kívánt igényre a legmegfelelőbb terméket kínálhassunk, de természetesen további elveink közé tartozik az innovációk állandó keresése, és alkalmazása. Az általunk forgalmazott termékkörök fokozatos fejlődésen, bővülésen mennek keresztül, így igyekszünk e fejlesztéseket megosztani ügyfeleinkkel, mint pl. a Powergrip, GoGrip és a Hybrid + PF, BeFree, Nitriflex Black Soft PF, LÁTEX vagy a VINILO, mint egyszerhasználatos kesztyűk tekintetében.
A megrendeléssel logisztikai folyamatokban való aktív részvétel központi jelentőségű,  - igyekszünk ezzel is hozzájárulni , hogy minél több terhet levegyünk partnereink válláról. Ezért is döntöttünk a GLS futárszolgálat precíz, megbízható munkája mellett.
Feladataink között szerepel az állandó ügyfél kapcsolattartás, egyúttal fontosnak tartjuk, hogy partnereink bizalmát hosszútávon is kiérdemeljük.
Számunkra a legnagyobb örömöt Partnereink megelégedettsége jelenti, így minden értékesítésünket  olyan lelkesedéssel kezelünk, mintha az első megbízásunk lenne.
A kitartó, alázatos és korrekt magatartásunkat Ügyfeleink felé alapértékünknek tekintjük!
Arra törekszünk, hogy meglévő és leendő partnereink jelenlegi és felmerülő igényeit maradéktalanul teljesíteni tudjuk.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését, és hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.

.

Kesztyű méretek segédlet lejjebb található. 
Kesztyűknél a megfelelő méret nyújt megfelelő védelmet.
A kesztyű méretről röviden.
A bejegyzés alatti képek alapján segítünk kiválasztani melyik az Ön kézmérete. Ahhoz, hogy megismerje a méretét, mérje meg a keze szélességét közvetlenül a hüvelykujj felett (a kézfej legszélesebb helyén).
Alapvetően ezek a méretek a mérvadóak.
XS szélesség 60 mm, S szélesség 70 mm, M szélesség 80 mm, L szélesség 90 mm, XL szélesség 100 mm , XXL szélesség 110 mm 
 A termékek nevére kattintva elérheti azokat.
A nagyobb XXL méretű eldobható védőkesztyű jelenleg a POWERGRIP IDEALL GRIP GO GRIP  a Go Grip hamarosan érkezik, kesztyűk között található.
Az  IDEALL GRIP kivezetés mellett még vásárolható a készlet erejéig. 
 
Nagyobb választékban tudunk a kisméretet keresők között terméket ajánlani  XXS, XS, GYEREK  Latex púderes, Latex púdermentes illetve Nitril púdermentes.
Steril kesztyűk méretezése félméretenként emelkedik 6-8,5 ig. 
Észrevétel, hogy a COMFORT STERIL kesztyű alsó méretei ( jelenleg szállításra vár ) nem egyeznek a helyettesítő  SEMPERMED CLASSIC STERIL kesztyű méreteivel. Érdemes félmérettel nagyobbat választani. Előfordulhat, hogy a megszokott kesztyű méret másik gyártó azonos méretű kesztyűjével nem azonos. Nagyobb tételeknél érdemes lehet termékmintát kérni. 
Oldalunkat folyamatosan frissítjük, az előforduló hibákat javítjuk, hiányosságokat pótoljuk.

.

" Épséged védelme, legtöbbször rajtad múlik! "
                                                                   / Anya /
 
Törzsvásárlóinknak és viszonteladóinknak további kedvezményeket biztosítunk. Kedvezmények mértéke felől érdeklődjön elérhetőségeinken.
Észrevételeiket köszönjük.
Szolgáltató adatai:

Cégnév: Kesztyűs.hu Kft
Termék átvételi pont: 1134 Budapest, Csángó utca 24. Fsz. 6
Cégjegyzékszám: 01-09-302469
Adószám: 26111083-2-41
Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága.
E-mail: info@kesztyus.hu  
Telefon: +36 70 604 4565
Kapcsolattartó személy: Veress Zsolt