Barion Pixel

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a Kesztyűs.hu Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adja át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Kesztyűs.hu Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy a Kesztyűs.hu Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www. kesztyus.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

A szolgáltató neve: Kesztyűs.huKft
A szolgáltató székhelye: 1133 Budapest Gidófalvy Lajos u. 15. 6/2.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@kesztyus.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-302469
A szolgáltató adószáma: 26111083-2-41
Nyilvántartást vezető bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága.
A szolgáltató telefonszáma: 06 70 604 4565
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Dotroll Kft. A tárhely-szolgáltató címe: 1134 Budapest, Fogarasi út 3-5.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: support@dotroll.com

Az online fizetéssel kapcsolatos adatfeldolgozás

Az adatfeldolgozó megnevezése: Barion Payment Zrt.

Az adatfeldolgozó székhelye: 1117 Budapest, Infopark sétány 1. I. épület 5. emelet 5.

Az adatfeldolgozó telefonszáma: +36 1 464 70 99

Az adatfeldolgozó e-mail címe: adatvedelem@barion.com

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik az Online fizetés végrehajtásában. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett számlázási nevét nevét és címét, a rendelés számát és időpontját a polgári jogi elévülési időn belül kezeli.

Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.